Nazad

CelebriTEA

Markethings firma je, u saradnji sa štamparijom GTD Product i firmom Drina Pak, pokrenula proizvodnju specijalnog izdanja čaja u filter kesicama.

celebriTEA čaj je inovacija na tržištu koja će imati jako veliki i pozitivan uticaj na dalji rast ili obnavljanje vašeg marketinga.

Trenutno 25 umetničkih dela, talentovanih umetnika širom sveta (Srbije, Hrvatske, Ukrajine, Afrike...), svrstano je u 5 različitih kombinacija ambalaže za čaj i kao takve predstavljaju pravu atrakciju jednog inovativnog i krajnje zanimljivog načina serviranja čaja koje možete videti na slikama.

4 vrste čaja u 5 različitih kombinacija, nama svima poznatih ličnosti (sportista, pevača, glumaca, superheroja...), učiniće atmosferu ispijanja čaja, u vašem kafiću, restoranu, hotelu, dečijoj igraonici mnogo zabavnijom koja će se naravno velikom brzinom širiti Instagramom i ostalim društvenim mrežama.

VRSTE ČAJA:

- biljni čaj od lista nane
- biljni čaj od cveta kamilice
- biljni čaj od herbe majčine dušice
- biljni čaj od šumskog voća

 

NAČIN PRIPREME: vrelu vodu sipati u šolju. Ne prepuniti šolju. Ostaviti 2-3 cm prostora za sličicu. Nakon 5-10 minuta, izvaditi vrećicu, zasladiti po želji i uživati u ispijanju čaja.

NAPOMENA: Za sve informacije i porudžbine kao fizičko lice posetite naš instagram nalog celebritea_1_